Monika Lubonja mban radhën në bankë, merrë vëmendje me veshjen


Monika Lubonja mban radhën në bankë, merrë vëmendje me veshjen

Sezoni i ri televiziv ka nisur vrullshëm, ku të shumtë janë ish-banorët e “Big Brother”, që kanë tashmë një hapësirë tjetër mediatike, por duket se ky nuk është rasti i Monikës.

Ndonëse aktorja haptas e kishte kërkuar, ajo duket se nuk ka një ftesë as për emisione të tjera në programacionet.

Kështu duket se aktorja e njohur ka më shumë kohë të lirë të mbyllë angazhimet e saj.

Paparaci ynë ka mundur ta fotografojë në Bllok, e veshur me të zeza dhe me syze dielli, Monika Lubonja është parë pranë një banke, ku si çdo klient tjetër ka mbajtur radhë për të mbaruar punët e saj./Panorama/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *