“Çka je kah folë palidhje, a ki tru..?” debat i ashpër ndërmjet Grekut & Samedit


Emisioni “It’s my home” vazhdon me qenë në disa titujt e mediave në vend ku personazhet e këtij emisioni janë komentuar me të madhe për shkak të veprimeve të tyre, shkruan Pemajetes.com.

Kësaj radhe, brenda shtëpisë ka ndodhur një debat i ashpër mes Grekur dhe Samedit, të cilit debat i është bashkangjitur edhe Ina, ku ajo shihet se ia mbanë anën Grekut.

“Grek-Samed, Lufta e Tretë Bortërore”, dëgjohet duke thënë një banorë teksa zhvillohet debati i nxehtë mes të lartëpërmendurve.

Për të mësuar se çfarë po ndodh mes Grekut dhe Samedit, poashtu edhe arsyeja e involvimit të Inës në këtë debat, shikojeni videon e më poshtme. /Pemajetes.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *