“Uaaa, e mbɣti fare…”/ Gruaja rr.e.h burrin në mes të rrugës


She rret e mosmarrëves hjet me femrave e meshkujve janë rritur ndjeshëm së fundmi në Shqipëri.

Këtë e përfo rëcon edhe fakti i rritjes së madhe të rasteve të div orceve në vendin tonë. Shkaqet janë nga më të ndryshmet, që nga tr adhëtitë, ekonomia apo deri tek dhuna.

Pikërisht një rast dh u ne raportohet nga qytetarët se ka ndodhur ditën e sotme në Sarandë.

Nga video e mbërritur pranë red aks isë sonë duket se si një grua dhe një burrë konfI iktohen dhe rr.ihen në mes të rrugës.

Nuk dihet ende ars yeja e she rr it apo nëse të dy kishin ndonjë Iidhje me njëri-tjetrin, por nga video duket se si gruaja “e përbaIIon mirë” burrin, madje edhe e vë përfund.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *