Samedi Fol Per Ushqim- “Gjite E Lopes Me Zejtin Bohen Shume T’mire”


Reality show ne First Channel ka filluar qe disa dite Its my home
nje nder te esht banor dhe Samedi i Its my love

Ai ka folur per ushqime dhe shijet e ushqimeve


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *