Roni pyetet për Semin dhe përgjigjet kështu


Roni pyetet për Semin dhe përgjigjet kështu

Semi dhe Ron Zaiti pas projektit të përbashkët u përfolën për lidhje, ata u kapën mat nga medkat bashkë duke lënë të kuptohet se ka më shumë.

Por nuk vonoi gjatë dhe burime raportuan për Prive se raporti i tyre mbeti me aq, megjithatë, miqësia nuk humbet.

Dikush e ka pyetur Ronin për një tjetër këngë me Semin duke i vendosur edhe qëllimisht një zemër për dashurinë në tentativë.

“Mbase në të ardhmen. Dua të bëj këngë me arristē të mirë” – u shpreh ai, për Ronin, Semi mbetet vetëm “artiste e mirë” siç edhe është realisht për krejt ne. /prive


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *