Mërgimtari E God Et Në Të Pasme Shacin, Reagimi I Saj Do T’ju Lë Pa Mend


Befasitë e mërgi mta rit të njohur të për fansat e tij në kanë të ndalur, andaj ai vazhdon të shikohet dhe dëgjohet gjithandej. Mër gimta ri nga Gjermania, Rasim Avdyli po bën bujë në rrjete sociale ku përmes videove të tij në “T ik-T ok”, shpreh dashurinë e madhe që ka për të dashurën e tij gjermane, shkruan pemajetes.com.

Së fundmi, në një video të publikuar në rrjetin e tij social, mër gim tari është shfaqur në një moment tejet komik me të dashurën e tij gjermane. Teksa ajo është duke pastruar shtëpinë me thithëse elektrike, ai nga prapa shkon e go de t në të pasme.
Pas kësaj, reagimi i saj ishte i papritur. Për ta parë reagimin e asaj, shikojeni videon e më poshtme. /Pemajetes.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *