Marina me këtë stil duket fiks sikur Luana…


Marina me këtë stil duket fiks sikur Luana…

Marina Vjollca nuk ka eksperimentuar kurrë me look-un.

Ose edhe nëse ka bërë ndonjë ndryshim të vogël ne e mbajmë mend vetëm bionde.

Megjithatë moderatorja ka postuar një foto me flokë të kuqe dhe me anë të saj na kthehu pas në kohë, atëherë kur Luana ishte një flokëkuqe.

Duket qartë që ajo nuk ka eksperimentuar me look-un e saj, pasi këtë paruke ajo e ka vendosur për një nga rolet e saj të Klanifornias.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *