Ina E “Tut” Samedin E “It’s My Home”: Kur Të Dalësh Jashtë, Të Presin Vëllezërit E Mi!


Gjuhë degraduese kanë vazhduar banorët e “Its my home”.
Ina ka kë rc ë nuar haptas Samedin lidhur me debatet që po i zhvillojnë brenda shtëpisë. Madje, ajo ka përmendur edhe familjarët e saj, konkretisht vëllezërit.

“Veç mendoje se çka fol brenda. Edhe unë dikan e kam jashtë, maje men kur t’dalsh jashtë. Edhe unë kam vëlla dhe jam motra e dikujt. E janë tut ni tu ofendu mu. Hajde ec me mu në dhomë të kuqe, hec, hec, hec… në dhomë të kuqe”, u shpreh ajo. /Indeksonline/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *