Megi Pojani bëhet agresive në aeroportin e Turqisë


Megi Pojani bëhet agresive në aeroportin e Turqisë

Megi Pojani po udhëton sërisht drejt Turqisë .

Megi tani e vërtetoi se është në një lidhje me futbollistin Endri Çekiçin që vazhdon karrierën e tij sportive atje.

Nëse në fillim Megi u mundua ta fshihte,tani e tregon haptazi se është nisur për Turqi dhe madje me shoqëruese.

Shoqërueset janë dy motrat e saj Ina dhe Marsi Pojani.

Gjatë rrugës për Turqi,Megi ka shpërndarë një Instastory se çfarë i ka ndodhur atje.

“Nëse dëgjoj edhe njëherë ‘ka botox’ në një aeroport Turk do të bëhem agresive”-shkruan


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *