Koha kur Shkurtja dhe Learta shëtisëshin bashkë


Koha kur Shkurtja dhe Learta shëtisëshin bashkë

Shkurte Gashi, padyshim është njëra nga këngëtaret më të dashura të publikut shqiptar.

Ajo cilësohet si këngëtare e muzikës live.

E duke qenë se është pjesë e skenës muzikore që një kohë të gjatë, ajo sigurisht që ka krijuar miqësi të shumtë me figura tjera publike.

E një muhabet të mirë, Shkurta duket se e ka edhe me rejën e Shyrejtës, Leartën.

Madje ato kishin udhëtuar bashkë në një vend evropian.

Një bionde dhe një zeshkane ishin bërë bashkë, sa të bukura duken që të dyja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *