A po i ‘frikësohet’ rrudhave Ariana, shikoni çfarë bën


A po i ‘frikësohet’ rrudhave Ariana, shikoni çfarë bën

Ariana Fejzullahu është gruaja e këngëtarit të mirënjohur shqiptar, Ermal Fejzullahut.

Ndonëse u bë e njohur si gruaja e këngëtarit, ajo famën më të madhe po e arrin tani duke u paraqitur plot stil dhe shumë elegante.

Ajo është shumë aktive edhe në rrjetet sociale dhe vazhdimisht u ofron ndjekësve të saj imazhe të jetës së saj.

Ajo ka postuar një serum anti-rrudha, të cilën edhe Ariana ka filluar t’a përdorë e që na bën të kuptojmë se edhe ajo ka filuar të kujdeset për rrudhat e saj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *