E patolerueshme! Në fillim ndodhi në emisionin e Top Channel, ndërsa dje në një televizion të Kosovës pati sherr fizik në ekran. Goditet një femër nga një konkurent mashkull (VIDEO)


Duket se të zihesh në ekran tashmë është kthyer në trend. Fillimisht nisi në Përputhen 2 ku Edit nuk i pëlqen hyrja e Dorit. Pas disa kunjash në emision, ata të dy janë kapur me grusht në prapaskenë, ndonëse kjo nuk u transmetua kurrë.

Por duket se kjo sjellje ripërsëritet. Këtë herë në një televizion të pa rëndësishëm në Kosovë, po bëhet “It’s my home”, i cili është një kopje e “Kafazi i Artë”. Por në një gradë më të ulët, teksa banorët degradojnë në ofendime dhe madje në goditje.

Mbrëmjen e djeshme pasi konkurrentët janë kapur me njëri tjetrin, duket se një djalë është acaruar, duke goditur vajzën me shapkë në fytyrë. Një sjellje e patolerushme dhe ajo ka shpërthyer në të qara.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *