Bashkëpunimi i tyre bëri namin në rrjet, Don Phenom më në fund thyen heshtjen dhe zbulon raportin me Taynën


Pavarësisht se sollën një super hit në 2018, raporti mes Taynas dhe Don Phenom u ftoh një vit më pas.

Në një kohë kur Instagrami tregon shumë, u vu re se reperët nuk ndiqen më me njëri-tjetrin.

I pyetur në “Abc-ja e mëngjesit” nga Alban Musa për thashethemet që kanë qarkulluar nëse flet apo jo me reperen, reperi tha:

“Unë e dua shumë Taynën dhe e përshëndes. Kemi një marrëdhënie të paparë. Kemi një respekt reciprok, për të dhe krejt stafin e saj. Fansat ose dikush e ka krijuar këtë për klikime. E kam shoqe”, përfundoi ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *