Ariana del me vjehërr për kafe, po duken si dy shoqe


Ariana del me vjehërr për kafe, po duken si dy shoqe

Kështu kënaqen Ariana dhe Nera së bashku.Ariana është reja simpatike e Sabriut dhe Nerës.

Pas martesës më Ermalin ajo është shndërruar në një blogere të suksesshme e mjaft e ndjekur në instagram.

Siç është parë deri tani Ariana llogaritet si vajzë tek vjehrria e tyre, gjë të cilën e kanë pranuar dy palët.

E sot kjo gjë mund të vërehet më së miri ku kjo foto tregon hapur raportet e Arianës me Nerën.

Duke pirë kafe, vjehërr e re po kënaqen se bashku. /ORAinfo/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *