Nënë për herë të parë po bëhet aktorja e njohur turke


Aktorja e njohur turke po bëhet nënë për herë të parë.

Aktorja turke, Leyla Lydia ka ndarë lajmin e bukur se po bëhet nënë për herë të parë.

Leyla ka zbuluar edhe gjininë e bebit dhe është djal.

“Shumë e emocionuar për këtë kapitull të re në jetën tonë. Mezi pres të të takojë”, shkroi ajo.

Aktorja e njohur pranoi urime të shumta, mbi postimin ku ndau fotografitë me barkun e rrumbullakosur.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *