Nënë e bijë bëhen bashkë, e zbukurojnë edhe dasmën


Nënë e bijë bëhen bashkë, e zbukurojnë edhe dasmën

Gresa me Shkurtën shkëlqejnë bashkë në dasmë.

Gresa dhe Shkurta janë ndër emrat më të përmendur në mediet rozë.

Nënë e bijë shumë shpesh shihen afër njëra tjetrës, pasi që edhe kanë profesionin e njejtë, shkruan Kosovarja.

Duke u kujdesur çdo herë për pamjen e jashtme, që të dya duken perfekte në një dasmë me fustana të bukur.

Për më shumë, shikojeni imazhin e publikuar nga Gresa pranë nënës.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *