Marina kështu e thërret nënën e Getit


Marina kështu e thërret nënën e Getit

Kështu e thërret Marina nënën e Getit.

Pak ditë më parë, Geti dhe Marina patën përvjetorin e martesës.

Ky përvjetor ata i ka gjetur prindër të një vajze.

Në mesin e shumë urimeve që ia bënë çiftit për përvjetorin e pestë, ishte edhe ai i nënës së Getit.

Marina vjehrrën e thërret “nona”.

Shihni komentet e shkëmbyera mes nuses dhe vjehrrës.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *