Gjyste Vulaj bëhet çikë e re me frizuren e re


Gjyste Vulaj bën ndryshimin interesant në flokë.

Gjyste Vulaj gjithmonë komentohet për paraqitjet e veçanta që bën.

Ajo për ndjekësit nuk ndalet duke pozuar në mënyra të ndryshme, dhe shpeshherë kalon në lajm.

Këtë herë, në selfien që ka publikuar, merr vëmendje me stilin e flokëve ku shihet që ka ndryshuar nuancën.

Se sa ndryshe duket ja shikojeni.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *