Gili me kostume dhe atlete në treg


Gili me kostume dhe atlete në treg

Gili,këngëtarja shumë e dashur dhe e admiruar nga publiku shfaqet tejet elegante edhe në treg.

Këngëtarja shihet tek sa kalon nëpër tregun e Prishtinës së bashku me bashkëshortin e saj Ilir Berani,shkruan “Kosovarja”

Nuk jemi mësuar të shohim fytyra publike në treg, kjo bëri që shumë qytetar ta shikojnë me habi.

Gili në skenë kujtohet gjithmonë si këngëtarja me fustane të gjera, por në treg me kostume dhe atlete duket për mrekulli.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *