Remzie Osmani në pushime me burrin në Turqi, duken si çift i ri


Këngëtarja Remzie Osmani e ka pasur një verë mjaftë të ngjeshur me dasma e ahengje.

Më në fund, ajo dhe i shoqi i saj i kanë dhënë vetës disa ditë pushimi e relaksimi.

Çifti, që janë prindër të dy fëmijëve tashmë të martuar, e që gjithashtu janë bërë gjyshër, po duken mjaftë mirë e të lumtur.

Siç kuptojmë, Remzie Osmani me bashkëshortin, po kënaqen në Belek të Turqisë, ndërkaq rrugës është projekti i ri muzikor i këngëtares.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *