Një gjë e tillë s’i kishte ndodhur Libertës që moti kohë


Një gjë e tillë s’i kishte ndodhur Libertës që moti kohë

Moderatorja shumë e dashur për publikun Liberta Spahiu është shumë aktive në llogarinë e saj në Instagram ku numëron qindra mijëra ndjekës.

jo publikon jetën e saj të përditshme si në sferën profesionale dhe atë personale – që do të thotë, InstaStory e saj nuk është asnjë herë i zbrazët nga postimet.
Mirëpo, në një ditë të caktuar Spahiu nuk kishte postuar as edhe një gjë të cilën e dokumentoi më pas me një postim në Instastory.

“Nuk më paska ndodhur moti mos e pas asnjë story”, shkruan ajo me humor.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *