Ledri nuk qenka djalë i vetëm, ju prezantojmë me binjakun e tij!


Ledri Vula një reper i njohur dhe i veçanti i familjes së tij, por prisni pak do mendonit ndonjëherë se do të kishte një sozi?

As ne, por ja që e paska binjakun e tij, dhe ai ndodhet fare prane, fiks sa kaloj detin.

Ai është bloger italian që jeton në Sicili.

Nëse shihni fotot e tyre janë identike, por gjykojini vet!/Kryefjala/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *