Greta Koci del për darkë pa grim, kështu po duket


Greta Koci del për darkë pa grim, kështu po duket

Greta Kocin jemi mësuar ta shohim gjithmonë të kuruar deri në detajin e fundit.

Në secilën paraqitje këngëtarja i kushton shumë rëndësi dukjes së saj.

Së fundi ajo ka ndarë një imazh duke darkuar dhe mund ta vërejm se në fytyrën e saj nuk ka fare grim.

Të shumta ishin pëlqimet e komplimentet që këngëtarja mori për paraqitjen./InfoKosova/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *