Greta Koçi bën ndryshimin e madh në pamje pas kaq vitesh dhe nuk e njohëm


Greta Koçi ka vendosur të bëjë një ndryshim të madh në pamje dhe duhet thënë se gati nuk njihet. Greta ka hequr dorë nga flokët e zeza që i ka mbajtur prej vitesh.

Këngëtarja është shfaqur sot me një ngjyrë të hapur flokësh, që i shkon shumë.

Kjo është hera e parë që Gretën e shohim me flokë kaq të hapura dhe komplimentat kanë qenë të shumta nga ndjekësit e saj.

B4190FF8 C68C 4E5D B3F4 8B55605B2853


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *