E njohët? Sofia e Arjan Çanit do zhvendoset në ‘Top Channel’. Ja në cilin emision të njohur do e shohim


Ku e kemi parë? Mjaft i bënë këtë pyetje vetes. Arjan Çani ka ndërruar disa Sofi në vitet e fundit, ndonse me asnjë nuk gjeti rehat.Një ndër këto Sofitë kalimtare ka qenë edhe Xheni Brahaj. Asokohe bjonde, dhe pse qëndroi shumë pak si Sofi.

E njohët? Sofia e Arjan Çanit do zhvendoset në ‘Top

Por duket se Xheni nuk heq dorë nga televizioni. Ajo ka vendosur të jetë konkurrente e Përputhen në ‘Top Channel’.

Veçse tani nuk është më një bionde por ka zgjehur të ndryshojë dhe të vijë në versionin e brunes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *