“Çudira” në Përputhen, konkurrenti futet në emision me këmishë, por pa pantallona (FOTO)


Arbër Avdyli është një nga djemtë që kanë zgjedhur “Për’puthen” për të gjetur dashurinë.

23-vjeçari ka lindur në Durrës, jeton në Tiranë dhe aktualisht punon si menaxher. Për të hyrë në studio për herë të parë, ishte përgatitur për të qenë sa më i veçantë.

“Çudira” në Përputhen, konkurrenti futet në

Ai mbante veshur këmishën e bardhë dhe kollare, por jo pantallonat. Ai hyri në “Për’puthen” me bokse, lëvizje që tërhoqi menjëherë vëmendjen e vajzave. Anxhela guxoi më tej, duke i hequr dhe kollaren konkurrentin, të cilën e mori si dhuratë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *