Si e nderoj babain e tij Korab Shaqiri?


Si e nderoj babain e tij Korab Shaqiri?

I doktoruar në muzikë, Korab Shaqiri është një prej personaliteteve të rëndësishme të kësaj fushe të artit.

Korab Shaqiri, i biri i vetëm këngëtar i Ilir Shaqiri, i cili e ka trashëguar rrugën e tij, me talentin, shkollimin dhe imazhin, e nderon përditë të atin.

Korab Shaqiri ka nisur të merret me muzikë që në rini të hershme dhe sukseset nuk i kanë munguar asnjëherë, shkruan “Kosovarja”.

Në jetën private, ai është i martuar dhe baba i lumtur i dy fëmijëve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *