Sarah dhe PM po i shijojnë pushimet së bashku


Sarah dhe PM po i shijojnë pushimet së bashku

Sarah Berisha dhe Dj PM po vazhdojnë lidhjen e tyre të lumtur.

Së fundmi, çifti janë duke i shijuar pushimet së bashku, shkruan “Kosovarja”.

Sipas postimeve dyshja gjenden në Mal të Zi ndërkohë të pakta janë edhe imazhet që i postojnë me njëri tjetrin.

Ndërkohë, çifti kanë deklaruar se janë të lumtur edhe pse nuk postojnë fotografi së bashku.\


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *