Robin Krasniqi Bëhet Baba, Kjo Është Fotografia E Par Me Djalin E Tij!


Kampi oni botë rorë në boks, Robin Krasniqi është bërë baba për herë të parë.
Ai është bërë prind i një djali.

Muaj më parë ai është martuar me mo delen kosovare Marigona Krasniqi në një dasëm madhës htore.
Krasniqi jeton, punon, dhe zhvillon karierë në Gjermani.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *