Rita Haziri marton vëllain, këndon bashkë me partnerin në dasmë


Rita Haziri marton vëllain, këndon bashkë me partnerin në dasmë

Bashkë me Fidanin, Rita ka ‘martuar’ dhjetëra çifte këtë vit.

Çifti i njohur ishin tejet të kërkuar dhe të besuar nga familje shqiptare në ditët e tyre të veçanta.

Por, dasmën më unike, Rita e pati pasi sezoni mund të themi që u përmbyll.

Këto ditë, është martuar vëllai i këngëtares së njohur, Endi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *