“Më shkruaj”, Beatrix merr propozim nga aktori i njohur argjentinas


“Më shkruaj”, Beatrix merr propozim nga aktori i njohur argjentinas

Së fundmi Beatrix i ka tërhequr vëmendjen një tjetër artisti të madh dhe bëhet fjalë për aktorin argjentinas Victorio DAlessandro.

Ajo ka publikuar një video në Instagram ku shkruan sesi një person mund të ndryshojë botën. Por ajo ç’ka ka tërhequr vëmendjen ka qenë komenti i aktorit: “Kam një propozim të madh për ty, më shkruaj”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *