Flamuri Dhe Armonda Marrin Vendimin E Papritur


Kur flasim për çiftet që kanë bërë bujë të madhe në rrjete sociale, Flamuri dhe Armonda janë ndër të parët që na kujtohen, historia e tyre e dashurisë u bë e njohur për opinionin saktësisht nga rrjetet sociale.
Shumë i përkrahën e të tjerë i komentuan në mënyra nga më të ndryshmet, por me besimin e plotë tek njëri-tjetri, ata dhanë shembull të jashtë zakonshëm, duke sfiduar të gjitha para gjykimet.

Por, ata kanë marrë një vendim të pazakontë, Flamuri dhe Armonda kanë habitur ndjekësit kur kanë bërë të ditur se do të largohen nga rrjetet sociale.
Ata nuk kanë dhënë kohë të rikthimit por kanë kërkuar mirëkuptim për vendimin, shkaqet e të cilit nuk dihen

Urojmë që ata të mos mungojnë gjatë teksa rikujtojmë se një ndër paraqitjet e fundit të tyre ishte në emisionin “A po m’njeh zemër” në Klan Kosova rreth dy javë më parë. /Prive.al


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *