Donaldi Kështu E “Kall” Dasmën, A Po Bëhet Gati Për Të Tijën?


Së fundmi në po qarkullon një video e Donaldit nga një dasmë.
Ai ka marrë vallen e nuk ndalon së kërcyeri me shami në dorë.

Duket se ja ka marrë dorën aq mirë sa po bëhet gati për dasmën e tij.
E dini pse mendojmë se do të ketë një dasmë? Sepse dhe Bora ka shprehur dëshirën për të bërë dasmë, sepse nuk është veshur nuse.

Mos ndoshta tani që u pajtuan, çifti po planifikon ndonjë dasmë?
Ne mezi po presim ta djegë Don Doni shaminë e beqarit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *