Ryva Kajtazi është bërë si kukull, burri i saj po habitet


Ryva Kajtazi është bërë si kukull, burri i saj po habitet

Ryva, shfaqet më e freskët dhe më atraktive se kurrë më parë në videot e fotot e fundit në Instagram, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja dhe aktorja e njohur kosovare është bërë dy herë nënë, por kjo nuk e ka ndaluar atë që të punojë në perfeksionimin e linjave trupore.

Këngëtarja Ryva Kajtazi po e jeton në maksimum kohën dhe duket se vitet për të janë veç numra. Ndryshe, ajo tregon se marrëdhënien me burrin e ka të shkëlqyer.

E, pse jo, kur bashkëshortit i është bërë si kukull?

Ryva ka numër të madh ndjekësish në Instagram, që e përcjellin hap pas hapi dhe që ju pëlqejnë poza si këto, me bark zbuluar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *