Pasi tha se nuk do lidhej më me vajza mbi 25-vjeç, Afrona Dika i kundërpërgjigjet Bleros


Pasi tha se nuk do lidhej më me vajza mbi 25-vjeç, Afrona Dika i kundërpërgjigjet Bleros

Janë bërë disa javë që Blero dhe Afrona i kanë ndarë rrugët.

Ndërkohë, këngëtari para disa ditësh deklaroi se ka vendosur të zbatojë ‘rregullin’ e famshëm të aktorit Leonardo DiCaprio: Të mos dalë me femra mbi 25-vjeç.

Pak ditë pas këtij statusi Afrona ka postuar një foto që duket si një mesazh i koduar.

Fotoja paraqet një njeri që largohet nga zona e komfortit për tu rritur edhe pse ekspozohet ndaj shumë rreziqeve.

“Hidhu”, shkruhej krah fotos dhe këtë e morën si kundërpërgjigje ndaj ish – partnerit të saj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *