Këngëtarja i bën vetes dhuratën mijëra euro pa iu dredhur qerpiku


Këngëtarja i bën vetes dhuratën mijëra euro pa iu dredhur qerpiku

Stina e verës është një burim parash për këngëtarët.

Dhe pas përfundimit të një sezoni të suksesshëm sigurisht që i lejojnë vetes edhe ca dhurata të ‘kripura’.

Këtë ka bërë këngëtarja Eranda Libohova që pas shumë dasmash,festash familjare dhe koncerte ka marrë për vete një makinë që kap vlerën e 26 mijë eurove.

Bëhet fjalë për një Citroen c3 model i ri./kryefjala


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *