Kaq vite i mbushi sot Remzie Osmani


Këngëtarja Remzie Osmani,e dashur nga gjitha gjeneratat në vendin tonë, sot e ka ditëlindjen.

Por, edhe pse i ka mbushur 51 vite , ajo duket si një vajzë e re.

Zëri dhe eleganca e saj, e bëjnë Remzijen tejet të vaçantë në estradën tonë .

I dëshirojmë Remzijes shëndet e shumë suksese!/kosovarja


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *