Babai ia ndërpreu ëndrrën në gjysmë, prezantuesja e njohur i kërkon falje dhe këndon për herë të parë live në LIBERO


Prezantuesja Kaltrina do tiu habise me zerin qe ka ajo e ka nje ze shume mahnites ajo mbrem ne studion e ATV ne emisionin e Resulit LIBERO kendoi nje kenge qe me te vertet…

Ajo tregoi se si e nderpreu te kenduarit dhe se cka i ka thene profesori dhe arsimtari asaj per me shum ndiqeni me poshte emisionin LIBERO


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *