Përballë një aksidenti të tmerrshëm, ish-konkurrenti i “Përputhen” përballet me situatën e rëndë (FOTO)


Atdhe Xharavina një nga personazhet më të pëlqyera nga publiku është shpesh herë në vëmendje të mediave rozë.Atdheu ka marrë pjesë tek emisioni “Kepi i Tundimeve” nga ku dhe ka hequr dorë për ta vazhduar më tepër si pasojë e përkeqësimit shëndetësor të tij.Së fundmi ai ka shkuar në shtëpinë e tij për të vizituar nënën e tij në Kosovë por duket se rrugës Atdheu është përballur me një situatë të pakëndshme.

Në një video të postuar në InstaSory ai shkruan se ishte përballë një aksidenti të tmerrshëm ku dhe ka shpëtuar pa dëmtime.

“Të drejtin nuk e humb Zoti kurrë, isha përballë një aksidenti të tmerrshëm sot”, shkruan ish-konurrenti i “Përputhen”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *