Nora Istrefi e mahnitshme në imazhin e fundit, por ky detaj merr gjithë vëmendjen


Nora Istrefi është e përkushtuar për t’i ruajtur format e saj dhe këtë e bën për mrekulli.

Sa herë që publikon fotografi, merr mijëra pëlqime nga fansat e saj të shumtë, të cilët e pëlqejnë jo vetëm muzikën e saj, por edhe dukjen.

Gjatë të enjtes, Nora është kujdesur që të marrë gjithë vëmendjen e faqeve rozë me publikimin e imazheve nga bregdeti.

Por vëmendjen morri nje detaj tjeter, vathët e saj nuk shkojnë fare me vendin dhe veshjen e këngëtares.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *