Kush Hyri Në Mes Të Megi Pojanit Dhe Endri Çekiçit? Çifti I Ka Ditët E Numëruara.


Kush Hyri Në Mes Të Megi Pojanit Dhe Endri Çekiçit? Çifti I Ka Ditët E Numëruara.

Pak kohe me pare u zbuluan pushimet ekzotike të show girl Megi Pojanit dhe futbollistit Endri Çekiçi, më pas takimet e tyre vazhduan edhe në Turqi ku Endri jeton.

U duk se marrëdhënia u konsolidua e gjithçka po shkonte mirë, por dyshojmë se ndarja e çiftit është rrugës, ose le të mos e ndjellim le të themi që një sfidë i pret përpara, Endri është futbollist në Turqi dhe të gjithë e dimë sa të vështirë e kanë futbollistët të lëvizin, kështu që deri më tani ishte Megi ajo që e vizitonte më shpesh.

Por tani më që Megi do të jetë pjesë e Dancing with the Stars do jetë me prova e angazhime çdo ditë e do të jetë e vështirë të arratiset, pra ky spektakël erdhi në një moment të vështirë për Megin e cila sapo ishte duke u njohur me Endrin.

Por cili prej tyre do të lerë impenjimet që të kalojë kohë me tjetrin? Do të heq dorë Endri nga futbolli, Megi nga kërcimi, apo të dy nga njëri tjetri ? lidhja është në një moment sfide ama një gjë është e sigurt largësia ose i shuan zjarret, ose i ndez më shumë./kryefjala


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *