Pm di si ta bëjë të lumtur Sarën në çdo situatë


Pm di si ta bëjë të lumtur Sarën në çdo situatë

Sarah dhe Pm sot kanë qenë gjatë tërë ditës së bashku.

Çifti edhe këtë ditë e kaluan në momente të bukura derisa blogeria i ndau edhe për fansat, shkruan “Kosovarja”.

Dyshja duket ta kenë shijuar pranin e njëri tjetrit derisa edhe ndjekësit i komentuan pozitivisht.

Me natyrën e tij mjaft qesharake, Pm edhe këtë herë e shkriu së qeshuri partneren e tij me veprimet që bënte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *