Nëna e Rita Orës tregon kush i lan enët


“Nëse ka radhën i lan dhe enët”, Vera Ora flet për marrëdhënien me Ritën.

Mes të qeshurash, Vera Ora tregoi për marrëdhënien me të bijën.

Në momentin që hyn në shtëpi nuk është më ylli ndërkombëtar Rita Ora, por nëse ka radhën do lajë enët, do pastrojë tualetin dhe do bëjë gjithçka që i kërkohet.

“Bëj shaka, mirëpo Rita është shumë e kuptueshme dhe më duket se ajo e gëzon atë thjeshtësinë që i sjell familja sepse i duket më normale ajo sesa atë që e ka punë,” – u shpreh Vera Ora, në Euronews Albania

E çfarë i thotë e ëma Ritës? Ajo rrëfeu se vazhdimisht i kujton se të gjithë janë të mirë në punën që bëjnë, thjesht ajo këndon dhe e ka më interaktive marrëdhënien e punës me publikun.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *