I ka dashuria këto! Adisi ia nxjerr zbuluar sekretin Fifit, çfarë po kurdis këngëtarja e njohur?


Që pas daljes nga shtëpia e “Big Brother Vip”, këngëtarja Fifi nuk është ndalur duke prodhuar këngë të reja.

Ajo ka sjellë këngë solo por dhe bashkëpunime shumë të suksesshme, të cilat kanë rezultuar të suksesshme.

Së fundmi partneri i saj, Adisi na ka zbuluar se ajo është në studio duke punuar për këngën e re.

I ka dashuria këto! Adisi ia nxjerr zbuluar sekretin Fifit,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *