“Çika e babit”, Kida poston imazhin e ëmbël me të atin


“Çika e babit”, Kida poston imazhin e ëmbël me të atin

Ylli i muzikës shqiptare, Kida ka ndarë si rrallëherë një fotografi me babain e saj.

Imazhi është shkrepur nga prapaskenat e koncertit të djeshëm në sheshin “Skënderbej”, ku interpretoi dhe Kida.

Nga portreti i të atit, artiatja duket ti ketë gjarë të atit derisa është shfaqur e buzëqeshur.

”Çika e babit”, ka qenë mbishkrimi që ajo ka vendosur.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *