Riola e ka ditëlindjen, Gëzimja e uron me fjalët me të bukura


Riola e ka ditëlindjen, Gëzimja e uron me fjalët me të bukura

Gëzimja dhe Riola në shumë raste e dëshmojnë që kanë një raport superior së bashku.

Ato duke shfaqur momente të shumta në rrjete sociale, çdo herë e më shumë shihet që njëra tjetrën e konsiderojnë sikur të ishin motra mes veti.

Sot, Gëzimja në ditëlindjen e kunatës ka zgjedhur disa fjalë tejet me vlerë për ta uruar atë.

“Urime ditëlindja, love you”, ka qenë urimi që Gëzimja i ka bërë kunatës së saj. /ORAinfo/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *