A Ka Në Botë Deputete Me Unike Se Adriana Matoshi?


A Ka Në Botë Deputete Me Unike Se Adriana Matoshi?

Bota ka parë kryesisht deputet e deputete formal në veshje, sjellje, etj.

Në Kuvende e Parlamente nëpër botë, ka pasur shpesh në përbërje edhe deputet nga fusha e artit, por të cilët gjatë mandatit të tyre kanë mbajtur një profil tejet serioz në imazh.

Ndryshe ndodh me depteten Adriana Matoshi, një grua e cila bënë diferencën dhe thyen të gjitha rregullat.

Aktorja e madhe, është deputetja më unike në botë.

Ajo, si asnjëherë më parë ka sjell kolorit në Kuvendin e Kosovës.

Ndonëse fjalë pakë, prania e saj nuk ka kaluar pa u vënë re./Kosovarja/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *