“Kështu di të gëzojë unë për miqtë e mi”/ Në vend të urimit, Monika Lubonja bën veprimin e “çmendur” për bebin e Einxhel Shkirës dhe Dagz (VIDEO)


Lajmit të pritjes së ëmbël të Einxhel i janë gëzuar shumë nga ish-banorët që dëshmuan me sytë e tyre historinë që nga dita e parë!Në mesin e tyre, është edhe aktorja Monika Lubonja. Asaj, instikti që do ketë diçka më shumë i doli i saktë qysh në ditët e para.Monika nuk ia qëlloi për gjininë, meqë ishte e bindur që Einxhel pret vajzë, por sërish është lumturuar për zhvillimin.

Madje, ajo ka vendosur ta shprehë harenë e saj ndryshe!Duke qenë se sfidën me aventura e ka në gjak, ajo në pushime ka sfiduar veten me një lëshim nga jë rrëshqitëse mjaft sfiduese në pishinë.

“Një fluturim i çmendur për bebin tuaj Einxhel&Dagz. Kështu di unë të gëzoj për miqtë e mi” – është shprehur aktorja e njohur.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *