(Foto) Shumë e dashuruar është, Fifi tregon se si duket dhoma e saj


(Foto) Shumë e dashuruar është, Fifi tregon se si duket dhoma e saj

Fifi, është njëra nga artiset më të dashura për publikun. Muzika dhe tekstet e saj i kanë bërë për vete një numër të madh adhuruesish.

Ajo përkundër shumë kritikave për peshën e saj, ka vazhduar ta realizojë dhe ta jetojë ëndrrën e saj.

Shpesh ajo është komentuar edhe për jetën e saj private të cilën shpesh herë e ka bërë publike edhe vet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *