“Ah Toka E Kosovës, Ta Hongsha Zemrën” – Mërgimtari Me Gjermanken Puth Tokën Para Se Të Largohet Nga Vendi Për Në Gjermani


Rasim Avdyli, mërgim tari nga Gjermania, së fundmi ka postuar një video tejet emoc io n uese, ku ai dhe e dashura e tij gjermane shihen duke e puthur tokën e Kosovës tek sa largohen nga vendi në Aeroportin e Prishtinës.
“Ah toka e Kosovës, ta ho ngsha ze mrën. Po më qanë zemra që po më duhet me shku, po çka me bo. Me emër të Zotit do të vi na prapë”, dëgjohet mërgimtari duke thënë në video.

Kujtojmë se Rasim Avdyli, për shkak të dashurisë së madhe që ai ka për të dashurën e tij nga Gjermania, e cila para disa është konvertuar në myslimane dhe është martuar me të, ka marrë mijëra komente dhe pëlqime në videot e tij në “T.ik-T.o k”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *